vrijdag 30 november 2012

Raakvlakken herrijzen

Lang geleden, toen de dieren nog konden spreken en er geen euro-crisis was, had onze vereniging een heus tijdschrift: de raakvlakken. Men zegt dat dit ooit, toen je nog kon sabelschermen zonder electriciteit, zelfs op papier uitkwam.
De laatste raakvlakken waren digitaal, maar dat kon niet voorkomen dat de vlakken vervaagden. Tot voor kort waren de raakvlakken nog slechts vage herinneringen van een paar oude veteranen die soms nog met heimwee terugdenken aan de tijden dat ook het degenschermen puur mechanisch was (toen had je tenminste geen gedonder met puntjes die kapotgingen)...

Maar de raakvlakken geven zich niet zomaar gewonnen: Vandaag zien ze opnieuw het levenslicht in de vorm van een heuse blog. Zo zijn de raakvlakken niet meer gebonden aan een vaste verschijningsdatum, als er een nieuwtje is kan dit meteen verschijnen. Het is de bedoeling dat deze blog regelmatig wordt bijgewerkt. Door mij (Prometheus, over veteranen gesproken...), maar ook door de leden. Als je iets te melden hebt voor de raakvlakken, laat dat dan aan je schermleraar weten en dan kan ook jij je bijdrage vereeuwigd zien in deze nieuwste versie van de raakvlakken!

P.

1 opmerking: