dinsdag 15 maart 2016

Receptie 50-jarig Jubileum Schermvereniging Prometheus zaterdag 19 maart



Zaterdag 19 maart 2016 13:30-17:00u
PSOR café, Stevinweg 1, Delft



Voor alle leden, oud leden en vrienden van de vereniging houden we op 19 maart een receptie ter ere van het 50-jarig jubileum van schermvereniging Prometheus in het PSOR café in Delft tussen 13:30 en 17:00u.

In 1965 besloten enkele enthousiaste schermers samen te gaan schermen en werd de 'Delftse Schermvereniging' opgericht. Vanaf 1 januari 1966 werd deze club een ondervereniging van de personeelsvereniging van de Technische Universiteit Delft, en werd de naam veranderd in SV Prometheus. Sinds 2008 is de schermvereniging geen ondervereniging meer, maar een zelfstandige sportvereniging voor alle burgers van Delft en omstreken.
Heden ten dage is Prometheus een vereniging waar met name de jeugdafdeling weer floreert en waar sportief spel hoog in het vaandel staat.

PSOR café is gelokaliseerd in het gebouw van Civiele Techniek van de TU Delft, maar is vanaf de buitenkant (Mekelweg) bereikbaar. De ingang van het café bevindt zich bij ingang E, bij de onderdoorgang aan het einde van de Pieter Calandweg. Bij binnenkomst (voorbij de lift) is de ingang van het café en de garderobe direct aan uw rechterhand. Parkeren kan aan de Pieter Calandweg of N.C. Kistweg op slechts enkele minuten loopafstand van het café.






 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten